Daniel Baastrup-Andersen til Odense: Spændende ung back hjem til Danmark

Odense Bulldogs har hentet et ganske prominent navn hjem over Øresund. Det er den danske U20-landsholdsspiller Daniel Baastrup-Andersen, der nu er blevet senior, der kommer ind til Fyn til den kommende sæson.

Daniel Baastrup-Andersen har netop vundet J20-sølv med den svenske storklub Linköping, og den bundsolide back har i sidste sæson været inde omkring Linköpings SHL-hold. En rigtig spændende spiller, som Odense også selv forventer sig meget af.

Bulldogs skriver følgende på sin hjemmeside. 

Daniel Baastrup-Andersen er oprindeligt fra Herlev og spillede U17 i Gentofte, inden han for fire år siden tog springet til Linköping og svensk ishockey. I Linköping var har kaptajn på J18 Elit, som vandt bronze, og i den netop afsluttede sæson var han assisterende kaptajn på J20 Superelit, som vandt sølv. I den netop afsluttede sæson fik han desuden debut og spillede ni kampe for Linköping i SHL. Daniel har 18 U-20-landskampe samt U-17 og U-18 landskampe på CV’et.

– Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at skrive kontrakt med Odense Bulldogs, og ser meget frem til den kommende sæson. Jeg valgte Odense, fordi jeg tror på, at jeg kan bidrage meget med det som jeg tager med fra svensk ishockey; men fordi Bulldogs var den klub, som kan bidrage mest til min fortsatte udvikling som ishockeyspiller, siger Daniel Baastrup-Andersen. 

– Jeg har en super god fornemmelse af både træner, staben og ledelsen bag klubben, og det betød meget for mig i mit valg af klub, og det sammen med udsigten til at spille en vigtig rolle på holdet er årsagen til, at jeg valgte Odense Bulldogs. Jeg ser meget frem til at vi sammen løfter Odense til næste niveau, siger han. 

Jeg er særdeles glad for, at det er lykkedes at skrive kontrakt med Daniel Baastrup. Jeg har fulgt ham i Sverige, hvor han har haft fire fine år i Linköping, som er en klub, der har et godt miljø og høj standard på talentudvikling. Hans debut og kampe i SHL viser, at Linköping var vældig tilfredse med ham, og jeg har på alle områder kun fået positiv feedback om ham. Jeg er overbevist om, at Daniel vil vokse med opgaven og tage yderligere skridt i sin karriere ved på nuværende tidspunkt at komme til Metal Ligaen, og han vil helt sikkert komme til at styrke Odense Bulldogs. 

Daniel Baastrup-Andersen nåede i denne sæson at runde hele 50 ungdomslandskampe i alle årgange for Danmark.