Dan Ceman i SønderjyskE frem til 2019

Træner Dan Ceman forlænger samarbejdet med SønderjyskE i yderligere to sæsoner, skriver klubbens hjemmeside her til morgen. De forsvarende mestre havde kontrakt med Dan Ceman frem til 2017, men den kontrakt gælder altså nu frem til sommeren 2019.

– Dan Ceman har kort og godt været en succes hos SønderjyskE. Både som spiller og nu som træner har det været en stor fornøjelse at samarbejde med ham. Hans meritter taler for sig selv, og vi har at gøre med et menneske, som bare matcher vores værdier helt perfekt.

– Han er dybt seriøs, professionel og loyal i sin tilgang til klubben, hans mandskabsbehandling og alle andre interessenter i øvrigt, siger sønderjydernes direktør Klaus B. Rasmussen, der for øjeblikket fungerer som en slags sportslig ansvarlig i SønderjyskE Ishockey efter at Søren Stockfisch gik bort i august 2015.

– Det har virkelig været en svær tid for både spillere og medarbejdere; men også en tid hvor vi har stået skulder ved skulder, hvilket gør mig utroligt stolt, siger Klaus B. Rasmussen.

– I samme periode har Dan Ceman og jeg fordelt opgaverne på det sportslige område mellem os, og hen over sommeren ser vi så på, hvordan vi kan forstærke os på det administrative område.  Kontinuitet er en de vigtige hjørnestene i SønderjyskE, og Dan Ceman har med sine mange år i klubben også et indgående kendskab til vores DNA, siger SønderjyskE-direktøren.