Dallas Maxwell-hattrick i Herlevs storsejr

Foto: Jan Korsgaard

Herlev Eagles vandt i aftes med 10-2 ude over Gladsaxe, og der var – som cifrene antyder – tryk på hjemmeholdets mål gennem det meste af kampen, fortæller Herlevs assisterende træner Filip Faurholm til Faceoff.dk.

I en sen aftentime og uden de nødvendige papirer ved hånden kunne han ikke liste alle målscorere, men havde dog noteret sig, at Dallas Maxwell satte et hattrick, mens Kim Staal – i øvrigt helt fit for fight – leverede to mål og et par assister oveni.

Staal har trænet godt gennem sommeren og er helt fri for den knæskade, der plagede ham i det meste af sidste sæson.

Målmand Evan Mosher er endnu ikke ankommet til Herlev, som derfor havde Marc Schläger på mål. Han blev i løbet af kampen afløst af Jacob Müller.

– Vi formåede at sætte tempo, når det var nødvendigt, og det var en god testkamp for os. Gladsaxe er slet ikke noget dårligt ishockeyhold, så man skal være på stikkerne mod dem. Nu glæder jeg mig til at se, hvordan gutterne klarer opgaven i Gentofte (fredag aften). De her to kampe på to dage er en test på konditionen og back to back-kampe, siger Filip Faurholm.

Herlev havde hele mandskabet med, bortset altså fra Evan Mosher og Brett Thompson og Mike Daugulis. Begge har ikke fået arbejdstilladelserne igennem endnu.

Gladsaxe havde blot trænet fire gange op til kampen og var uden den sædvanlige førstemålmand Martin Jørgensen.