Dale Mitchell synes på vej til Frederikshavn

Foto - Bluelinemedia.dk

I fire sæsoner har Dale Mitchell leveret varen i Odense, og han er i den periode avanceret til en af de største profiler i Metal Ligaen. Nu ser det ud til, at Mitchell lander i Frederikshavn i den kommende sæson, hvor han skal være med til at bygge et nyt hold op efter en skuffende sæson, hvor White Hawks røg ud i kvartfinalen.

Det skriver flere medier: Hockeymagasinet og TV2 Sport via ishockeykommentator Jimmy Bøjgaard. Sidstnævnte erfarer, at det drejer sig om en toårig kontrakt med vendelboerne. 

Mitchell har lavet 262 point i 198 kampe for Odense Bulldogs og holder dermed et giftigt snit i Metal Ligaen, hvor han fra dag et blev kendt for sin iltre og flamboyante stil.

Specielt i den netop afsluttede sæson lagde Mitchell dog den stil fra sig, og han noterede sig “kun” 75 udvisningsminutter, hvilket er langt fra hans “rekord” på 236 minutter i 2015/16-sæsonen. 

Mitchell nåede slutspillet fire gange med Odense, men kom ikke længere end til en bronzekamp med fynboerne, som blev tabt mod netop Frederikshavn i 2016/17-sæsonen.