Coyotes har fået den bedste start i 12 år

Arizona Coyotes er kommet overraskende godt fra land i NHL. Sæsonens første tre kampe har givet prærieulvene tre sejre på kontoen, og Coyotes har dermed fået den bedste sæsonstart siden 2003.

I 2003/04-sæsonen lykkedes det også Coyotes at vinde de første tre kampe i sæsonen. Dengang blev St. Louis Blues, Anaheim Ducks og Florida Panthers slået, inden Arizona – som på daværende tidspunkt hed Phoenix Coyotes – måtte se sig slået af Tampa Bay Lightning i sæsonens fjerde kamp.

Sæsonstarten i 2003 var historisk for Coyotes. Det var nemlig første gang, at holdet kom fra land med tre sejre, siden klubben var flyttet til Arizona fra Winnipeg i 1996. Med onsdagens 4-0-sejr over Anaheim Ducks har Arizona Coyotes tangeret deres historiske start fra 2003.

Se højdepunkter fra kampen her:

Nu er spørgsmålet så, om Arizona kan overgå deres egen rekord og vinde sæsonens første fire kampe? Det kræver en sejr over Minnesota Wild, som Mikkel Bødker og co. torsdag møder på hjemmebane. Wild er også ubesejrede i denne sæson, hvor holdet har vundet sine to første kampe.

Med til historien om Coyotes’ 2003/04-sæson hører i øvrigt, at sæsonen målt på antallet af sejre endte med at blive den dårligste i klubbens historie siden etableringen i 1996. Coyotes vandt kun 22 af deres 82 grundspilskampe i 2003/04 og var langt fra at sikre sig en slutspilsplads.