Copenhagen Lions vil op 1. division i 2016

Foto: Jan Korsgaard

Copenhagen Lions vil i 1. division allerede i den kommende sæson. Den storsatsende klub får til næste sæson sin nye hal i Ørestaden, og formand Mogens Friborg lægger ikke skjul på, at klubben har ambitioner.

–  Vi SKAL simpelthen finde både midler og spillere til at spille i 1. division. Vi får fremragende faciliteter i Ørestaden, vi har gode erhvervsfolk bag os, som gerne vil videre, og vi tager vores brand og ishockeyen virkelig seriøst. Der er virkelig mange mennesker der tror på, at København skal have endnu et ishockeyhold på højt plan.

– Vi vil i første omgang i 1. division, og vi vil også gerne videre derfra. København skal hurtigst muligt op i den bedste række, og det vil vi gerne med Lions, siger ham til FACEOFF-online.dk.

Mogens Friborg er ikke i tvivl om, at Lions kan gøre sig i 1. division i den kommende sæson.

Ifølge formanden er der allerede kommet en god del henvendelser fra spillere med liga- og 1. divisionserfaring, som er interesseret i at spille for Lions i det sekund, klubben er klar til landets næstbedste række.

– Jeg er slet ikke nervøs for at rykke op i 1. division. Vi har allerede nu et professionelt setup med seks ledere i boksen og masser af små, gode detaljer omkring holdet. Og det er jo næsten overkill i 2. division øst, når vi kommer i ens klubjakker og splinternye spilledragter og med tre hele kæder, siger Mogens Friborg.

– Så nu har vi 24 træninger og kampe tilbage i Østre Skøjtehal og så udekampene, og så er vi klar til at bruge sommeren på at indrette og tilpasse os i den nye hal, tilføjer han.

Lions vandt 7-4 over Gentofte i gårsdagens kamp. Det var den første i sæsonen, eftersom KSF ikke kunne stille hold i det, der ellers skulle have været premieren på sæsonen for Lions.

– Det er smadderærgerligt, for vi vil virkelig gerne spille kampene. Vi har mange spillere, og vi har endda måttet vælge spillere fra til truppen, siger Mogens Friborg.