Copenhagen Lions søger sportschef på deltid

Det varer ikke længe, før Copenhagen Lions for alvor skyder sig i gang i den nye skøjtehal i Ørestaden, der åbner i august. I den forbindelse arbejder klubber, der stiller op i 1. division, også på at få stablet en ungdomsafdeling på benene. Og her søger Lions altså en sportschef, der kan ansættes på halv tid. Klubben har bedt FACEOFF om at videreformidle opslaget, der ser således ud:

Copenhagen Lions er en to år gammel ishockey- og skøjteforening, der fra august får hjemme i den nybyggede Ørestad skøjtehal.  I den forbindelse skal Copenhagen Lions have en sportschef til undomsafdelingen, der også kan fungere som ungdomstræner.

Ørestad skøjtehal bliver en topmoderne skøjtehal, åben 365 dage om året og med fantastiske faciliteter.

Om jobbet:
Du vil indgå i arbejdet med rekruttering af medlemmer samt strategien for fremtidens ishockey virksomhed i Copenhagen Lions, i samarbejde med foreningens Ishockeyafdeling og på sigt også med foreningens seniortrænere.

Du vil træne hold i rækkerne U7-U11, og i fremtiden op til U15.

Derudover vil Copenhagen Lions kommende sportschef også skulle formidle kontakt til skoler, daginstitutioner, uddannelsesinstitutioner og andre interessenter i lokalområdet, med henblik på at skabe samarbejde og sikre optimal udnyttelse af faciliteterne.

Om dig:
Copenhagen Lions er skabt af ildsjæle, og vi ser frem til at få endnu en med på holdet.

Du skal have en relevant træneruddannelse inden for ishockey, og have erfaring med at træne ungdomshold.

Copenhagen Lions arbejder målrettet ud fra Dansk Ishockey Unions Aldersrelaterede Trænings Koncept (ATK), derfor er det et krav, at du har kendskab til dette – og kan og vil følge konceptet.

Da Copenhagen Lions er en ny forening forventes det, at den kommende sportschef kunne binde sig til denne opgave i mindst 2 – 3 år. På sigt, udvikling, strategi

Vilkår:
Ansættelsesvilkår vil i første omgang ske efter en individuel forhandlingi forhold til timeantal og honorarog være på en DIF ”Ulønnet trænerkontrakt”.  Foreningen arbejder dog målrettet på, at stillingen bliver til en fuldtidsstilling.

Copenhagen Lions indhenter både børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist er den 15. april 2016. Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne 1. maj 2016. Ansøgningen sendes til copenhagenlions@gmail.com

For yderligere information kontakt Lions’ formand Mogens Friborg på tlf. 31150171.