Copenhagen Lions klar med femkløver til den kommende sæson

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

Copenhagen Lions fortsætter med at sætte holdet til den kommende sæson, hvor Olaf Eller skal stå i spidsen for Ørestadsklubben. Fem spillere er i de seneste par dage blevet præsenteret som spillere i truppen til næste ishockeyår, der venter forude.

De præsenteres således:

Oliver Filipsen, angriber/back, kommer til Lions efter et år i Canada og før det en opvækst i Rungsted IK.

På trods af at Oliver ikke er nogen kæmpe gut, giver han sig altid 110 procent og vil helt sikkert være en spiller som konstant vil ligge pres på modstanderen. Han er fætter til Nicolai Filipsen, som også spiller for Lions efter sommerferien.

Oliver Hartzberg, 24 år, spillede 24 kampe, sidste sæson og lavede 13 point (fire mål og ni assister). Han har knoklet på henover sommeren og klar til at give den endnu en skalle når sæsonen går i gang til september.

Sebastian Dick, 22 år – angriber, og Emil Wulff Skovby, 22 år – back, kom til i sæsonen 15/16 og har været med til at spille for Lions i både 2. Division og 1. Division.

Sidste sæson blev det til otte point (syv mål og en assist) i 27 kampe for Sebastian  Dick og Emil Skovby lavede fire point (tre mål og en assist) i 28 kampe, så er to spillere med masser erfaring fra sidste sæson som igen i år vil kæmpe for deres pladser på holdet.

Victor Kilde, 26 år – back, kom til klubben lidt inde i sidste sæson og nåede at spille 10 kampe for holdet, uden nogen point til følge. Victor Kilde er en stor back, som tilfører fysik til back-linjen og et hårdt skud.

Copenhagen Lions har nu ifølge Eliteprospects.com syv backs og syv angribere på plads i den trup, der skal spille 1. division i 2017/18, hvor Ørestads-løverne formentlig satser stenhårdt på at tage et ryk opad i tabellen.