Copenhagen Lions henter Jonas Sander i Herlev

Foto: Jan Korsgaard

Copenhagen Lions præsenterede i går to spillere til den kommende sæson, og den ene var en ganske markant en af slagsen.

Jonas Sander, der allerede har to sæsoner i Metal Ligaen på bagen for Herlev Eagles, rykker en række ned efter 52 kampe i den bedste række og til tider beviser på et ganske stort potentiale, der nu med sikkerhed får mere istid at udfolde sig i.

I fjor spillede han også masser af 1. division for Herlev og præsenteres således af sin nye klub.

– Jonas Sander har fået sin opvækst i Hvidovre, men kommer til os fra Herlev Eagles, hvor det de sidste to sæsoner er blevet til Metal Liga og 1. Divisionsishockey. Vi har her fået os en angriber med et godt skud, der teknisk er meget dygtig og som ved hvor målet og hans holdkammerater står.”

– På trods af sin unge alder har Jonas allerede produceret masser af point i 1. Division – 78 point i 73 kampe (41 mål og 37 assister). Vi er sikre på at Jonas hos Copenhagen Lions kan udvikle sig til at blive en af de bærende kræfter på holdet.”

Også Frederik Elmose har skrevet kontrakt med Copenhagen Lions for endnu en sæson.

– Vi er meget glade for at Frederik fortsætter, da han altid er en som presser sig selv til det yderste og samtidig bringer smil og god stemning ind i omklædningsrummet, skriver Lions, der i kommende sæson vil bruge Elmose som back.

Frederik Elmose spillede i fjor 25 kampe for klubben i Ørestaden.