Continental Cup: Nottingham og Liepaja spiller om en billet til Odense

I slutningen af november måned er de forsvarende Metal Cup-mestre fra Odense vært for semifinalerunden i Continental Cup. Det er hidtil afgjort, at Odense sammen med de ukrainske mestre fra Donbass Donetsk og de franske vicemestre fra Angers er tre af deltagerne i turneringen.

I morgen gælder det kampen om den fjerde og sidste plads i Odense, der går til enten Nottingham Panthers eller lettiske HK Liepaja. Ingen af de to hold har som ventet haft problemer med at besejre hverken Zeytinburnu (Tyrkiet) eller værterne fra Jaca (Spanien) i kvartfinaleserien, som spilles lige nu i Spanien.

I morgen klokken 16:30 spilles den afgørende kamp, som man i Odense stensikkert holder et kraftigt øje på. Der er næppe tvivl om, at fynboerne krydser fingre for Nottingham Panthers, der vil bringe et kæmpe kontingent af fans med til Odense, hvis de vinder – og dermed skabe større omsætning i dagene 18.-20. november i Odense.

To tidligere aktører i den danske liga, tjekkiske Petr Kalus og canadiske Alex Nikiforuk, spiller i øvrigt for Nottingham, der nøjagtig som andre britiske hold har et hav nordamerikanere i truppen.