Continental Cup: 26-0 og Herning-interesse

Selv om der ofte er stor forskel på holdene i Continental Cup, så hører sejrscifre på 26-0 alligevel til sjældenhederne. I går skete, da Polens repræsentant i den “lille” europæiske turnering, GKS Tychy, bankede Serbiens Partizan Beograd med ovennævnte cifre. Det blev hele 13-0 i tredje periode, og mens pointene hos polakkerne fordelte sig nogenlunde jævnt, så havde et par af de serbiske spillere en ekstra trist aften.

Marko Brkusanin noterede sig for 14 minusser i plus/minus-statistikken og Nemanja Jankovic stod for minus 13.

I puljens anden kamp gik det lidt mere jævnbyrdigt til, eftersom Coventry Blaze slog rumænske Dunarea Galati med 7-2. Der er ingen tvivl om, at den afgørende kamp om billet til semifinalerunde står søndag aften, når Tychy og Coventry mødes.

Bortset fra de kuriose fakta, er den anden kvartfinalerunde mere interessant set med danske øjne. Vinderen her tilslutter sig nemlig Blue Fox Hernings semifinale i november, der spilles i italienske Asiago.

Kvartfinalen spilles i Ungarske Miskolc, og hjemmeholdet var ude i en højdramatisk kamp mod Mogo Riga, som endte med at vinde 2-1. Der var adskillige udvisninger og ballade, da kampen sluttede.

I den anden kamp i gruppen vandt slovenske Acroni Jesenice med 3-1 over spanske CH Jaca, så umiddelbart tegner puljen tæt og spændende.

Vinderen går altså videre til en pulje med HC Asiago, Blue Fox Herning og Yertis Pavlodar fra Kasakhstan.