Colin Vock: Nu er jeg Energy-fan for resten af livet

I weekenden sagde Colin Vock farvel og tak til en flot ishockeykarriere via sin Instagram-konto. 

Han kaldte det den sværeste beslutning i livet, der kom på baggrund af et par svære hjernerystelser, den seneste kort før grundspillets afslutning. 

I dag siger Colin Vock officielt farvel til Esbjerg Energy med et opslag på klubbens Facebook-side, hvor han takker klubben for de tre sæsoner, han nåede at gennemføre i det vestjyske. Oveni lagde han tre sæsoner i Frederikshavn, og endte med at blive en af de udlændinge, der er blevet længst i dansk ishockey i de seneste sæsoner.

Han bliver nu boende i Esbjerg. 

– Jeg vil gerne takke Esbjerg Energy-organisationen og fansene for tre fantastiske år. At jeg fik lov at beholde min gule trøje var en stor og flot gestus fra klubben. Esbjerg er mit hjem nu, og jeg har fået venskaber på livstid. 

– Til fansene: Bliv ved med at gøre Granly til det sværeste sted at spille for gæstende mandskaber. Måske ser I mig på “den gule mur” næste sæson, når jeg hepper på mine bedste venner Sune, Jannik og resten af holdet. Nu er jeg en Energy-fan for resten af livet. 

Flot afskedshilsen fra Vock, der lige nøjagtig ikke ramte Esbjergs guldår i sin karriere. Paradoksalt nok blev han i Frederikshavn slået ud i de døende minutter af kamp syv i 2017 – af netop Esbjerg. 

Det blev til tre gange bronze i dansk ishockey for den velspillende amerikaner.