Colin Vock fortsætter to år i Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Den amerikanske forward Colin Vock er klar til yderligere to sæsoner i Esbjerg Energy. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

– Colin var i Esbjerg i min første sæson i Danmark, i 2013/14. Vi har sidenhen med interesse fulgt ham i de tre efterfølgende sæsoner, hvor han spillede i Frederikshavn. Det er min oplevelse, at han med en vestjysk kone og et barn har rødder her, så en forlængelse giver mening for alle parter, vurderer sportschef og cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Den 180 cm høje amerikaner har spillet mere end 200 kampe i Metal Ligaen og har tidligere optrådt i East Coast Hockey League og i den norske liga. I Metal Ligaen har den intelligente forward scoret mere end 125 mål og er noteret for mere end 100 oplæg til scoringer.

– Han kom til Esbjerg med et flot CV. Han har mange års erfaring fra både nordamerikansk og europæisk ishockey, – ikke mindst fra den danske liga, hvor han nu spiller sin femte sæson. Det mener jeg, vi kan profitere af i en tid, hvor der hver sommer kommer nye udenlandske profiler. Her kan Colin tilføre stabilitet. Han kender Metal Ligaen rigtigt godt og kan derfor guide holdkammeraterne, fortsætter den 49-årige canadier.

Colin Vock har i denne sæson spillet samtlige 32 kampe i Metal Ligaen for Esbjerg Energy, hvor det er blevet til syv scoringer og 20 assist. I Champions Hockey League blev det til to scoringer i seks kampe.

– Colin har ikke præsteret helt så godt i sæsonstarten, som han og vi havde håbet, men i organisationen er vi ikke i tvivl om, at han vil blive stærkere og udvikle sig selv og sin rolle på holdet. Der har dog også været flere lyspunkter, og når han spiller på sine instinkter og tror på sig selv, er han bedst, slutter Mark Pederson.