Chuck Wight bliver mentor coach i Silkeborg

Den mangeårige Odense-træner Chuck Wight har skiftet isflade. I den kommende sæson bliver Silkeborg hans nye hjemmebane, skriver østjyderne på klubbens Facebookside. Han bliver en såkaldt “mentor coach” i klubben.

– Chuck Wight vil have specielt fokus på vores ungdomshold og forbedre deres tekniske kunnen og skøjteløb. Han vil også holde flere Tec-Tac Hockey Schools i Silkeborg, skriver klubben, der præsenterer Chuck Wight således.

“Chuck er fra Ottawa og har efter en aktiv spillerkarriere taget sin træneruddannelse i Canada i 1996. Han har været træner på flere Canadiske universitetshold. I 2007 var han forbi Aarhus Crocodiles, som træner for deres 1. divisionshold. I sæsonerne 10 og 11 har han været cheftræner for AaB’s 1. division og U20. Sammen med AaB var han med til at vinde sølv i sæsonen 10/11. Desuden har han været træner i OIK de sidste fem år.”

“Chuck vil sammen med vores sportsansvarlige Toke Drengsgaard udstikke de trænermæssige retningslinier og sammen skabe den røde tråd for vores trænere og medlemmer.”

“Vi er overbeviste om at Chuck Wight vil give det rette indspark til en positiv udvikling af ishockeyen i Silkeborg Ishockey både på den korte og lange bane.”