Christopher Kamph fortsætter i Odense i den kommende sæson

Vojens Efterskole
©iShoot.dk
Vojens Efterskole

Den unge back Christopher Kamph har i indeværende sæson spillet sig ind på holdet hos Odense Bulldogs – og har gjort det så godt, at han nu bliver belønnet med en ny kontrakt i klubben. Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse. 

320×360 artikel

– Jeg har spillet ishockey i Odense i mange år, og har altid set op til de “store” på Bulldogs-holdet. Det gjorde indtryk på mig, hvor meget de arbejdede og ydede til både kamp og træning, og drømmen om en dag at kunne blive en del af truppen er noget som gav mig det ekstra skub, der skulle til at kunne tage de udfordringer, der er forbundet med at være med i ishockey på øverste niveau i Danmark.

At have mulighed for at lære mere fra både trænere og holdkammerater og ikke mindst dyrke min passion for hockey, gør mig glad og stolt, og jeg glæder mig meget til fortsat at være en del af Bulldogs-holdet i den kommende sæson, siger Christopher Kamph.

Træner Pelle Svensson supplerer:

– Christopher har i denne sæson udviklet sig fra at være en af vores 9 backer til at være en af vores top-6 backer. Kamph er den af vores backer, som har den bedste plus/minus statistik, og har et godt skøjteløb, god placeringsevne og god fysik. Hans fremgang hos Bulldogs skabte også
opmærksomhed i landsholdssammenhæng, da han i februar ved på camp hos U20-landstræner Olaf Eller.

Christopher er også i næste sæson blot junior, men med de mange kampe og meget istid i denne sæson i bagagen, bliver Christopher en interessant spiller at følge i næste sæson og i årene fremover, siger han.