Christopher Frederiksen snupper endnu en sæson i Frederikshavn

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

Christopher Frederiksen blev i 2018 dansk mester i Aalborg og skiftede i sidste sæson tilbage til sin barndomsklub i Frederikshavn. Her leverede han også en glimrende sæson og var med til at tage Frederikshavn både til Metal Final4 og til semifinale og senere bronzemedalje i den netop afsluttede sæson.

Nu forlænger han med endnu en sæson i Frederikshavn, skriver White Hawks i en pressemeddelelse. 

– Trods den store erfaring, er Christopher en spiller der stadig gerne vil lære og blive bedre, og vi så i sidste sæson han leverede sin pointmæssigt bedste i Metal Ligaen med 19 mål og 17 assister, lyder det fra White Hawks.

Selv siger Christopher Frederiksen om forlængelsen af kontrakten for 2019/2020 sæsonen:

– Jeg er glad for at blive i Frederikshavn White Hawks, og ser frem til en ny sæson med holdet. Jeg håber, vi kan tage endnu et step op, og er sikker på det også vil hjælpe mig i min personlige udvikling at tage et år mere i White Hawks. Jeg glæder mig også til at spille foran de fantastiske fans igen i næste sæson, da de leverer en rigtig god opbakning til holdet.