Christian Silfver fortsætter i SønderjyskE i endnu en sæson

Foto: Jan Korsgaard

Finske Christian Silfver skal i gang med sin tredje sæson i dansk ishockey.

Den offensivt-mindede back begyndte sin danske karriere i Herning og blev i sidste sæson hentet af Hvidovre.

Da forstadsklubben gik konkurs, røg Silfver til SønderjyskE, hvor han nu fortsætter i endnu en sæson.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

 – Han blev hentet i Hvidovre midt i sæsonen, og han har – lige som han gjorde, da han var i Herning – vist, at han kan begå sig i ligaen. Han bringer noget offensivt spil til holdet, og han er en stor kriger i den defensive zone, og han har bare den helt rigtige indstilling til tingene. Vi ved, hvad han står for, og han ved, hvad vi står for som klub, og jeg er rigtig glad for at have ham som genganger fra sidste sæson, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Silfver udtales ”silver”, men den finske back var langt fra tilfreds med, at sidste sæson endte med sølv. Når du når så langt, vil du have det hele med, og sportschef Lykkeskov er sikker på, at han får en topmotiveret Silfver tilbage efter sommerferien.

 – Vi var alle kede af, at guldet glippede, når vi nu nåede finalen, men især Silfver havde svært ved at acceptere det, fordi han også fik sølv med Herning sæsonen forinden. Han har et mål om at vinde ligaen, og jeg kan garantere for, at han har ild i øjnene, og det er et godt udgangspunkt. Han var en vigtig spiller for os, da han kom til, og jeg glæder mig til at se ham over en hel sæson, siger Kim Lykkeskov.