Christian Mieritz skifter fra Leksand til Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Den danske U20-landsholdsback, bundsolide Christian Mieritz, skifter til dansk ishockey, hvor han “genoptager” sin seniorkarriere efter et par sæsoner i nordamerikansk og svensk juniorhockey.

Mieritz har tidligere været fast mand hos Rødovre Mighty Bulls, hvor han allerede i en tidlig alder spillede god ishockey i Metal Ligaen.

I fjor spillede han for Leksand i den svenske J20 SuperElit og er altså nu tilbage i Danmark, hvor han efter Simon Grønvaldt bliver den anden nye back med Rødovre-rødder i Frederikshavn.

– Frederikshavn er en af de ledende klubber i Danmark. Det er en klub med mange unge spillere, og så har de nogle gode faciliteter. Det er en klub man gerne vil komme til, og jeg ser meget frem til at komme i gang. De sidste to år har jeg spillet i de stærkeste juniorligaer, hvor jeg har udviklet mig. Det tager jeg med mig til Frederikshavn, hvor jeg klart ser muligheder for at hjælpe holdet med at vinde guld, siger Mieritz i en pressemeddelelse fra White Hawks.