Christian Larsen forlænger med Odense for to sæsoner

En af Odenses unge spillere, Christian Larsen, har forlænget sin kontrakt med fynboerne for de kommende to sæsoner, skriver Odense i en pressemeddelelse.

Christian Larsen er en vaskeægte Odense-dreng, der, sammen med storebror Martin Larsen, lærte at stå på skøjter i Odense IK. I sin debutsæson blev det til 33 kampe, dog med begrænset spilletid. Christian Larsen håber på, at de kommende to sæsoner kan blive et skridt højere op i hierarkiet.

– Da jeg fik tilbuddet om at fortsætte i Odense og færdiggøre gymnasiet, der var det kun indlysende at forlænge kontrakten, fortæller Christian Larsen.

– Jeg håber selvfølgelig på at få en større rolle og vise, hvad jeg kan. Nu er det ikke blevet så meget med spilletid. Jeg vil betegne mig selv som en defensiv back, der spiller meget fysisk og eksplosivt. Derudover vil jeg gerne forbedre mit spil med pucken.

– Det betyder rigtig meget at kunne fortsætte i Odense. Det er her man er vokset op og kender alle mennesker omkring klubben. Det er blot en ekstra motivation for mig at kunne spille på seniorholdet i ens barndomsklub, siger Christian Larsen.