Christensen: Det bedste Esbjerg-hold, jeg har været på

Foto: Jan Korsgaard

Esbjerg er på sejrskurs for øjeblikket og lugter lige nu SønderjyskE’s andenplads i tabellen. Det var derfor en glad vestjysk trup, der drog hjem efter 3-2-sejren i Gentofte. Alle fem mål blev scoret tidligt i kampen.

– Kampen begyndte lidt rodet og uden særlig meget system i spillet. Det hele bølgede frem og tilbage, og Gentofte kom ret hårdt ud. Det tog lidt, før vi fik det greb om kampen, vi ønskede, siger Esbjerg-backen Jannik Christensen til FACEOFF-online.dk.

Det var Christensen selv, der scorede kampens afgørende mål til 3-2.

–  Jeg fik en god pasning af Lameroux oppe på blå linje. Jeg havde god tid til at lade kanonen, og der var god trafik foran mål. Jeg tror ikke, målmanden så ret meget, siger han – og giver følgende forklaring på Esbjergs øjeblikkelige succes.

– Vi spiller vores systemer godt. Alle mand præsterer og bidrager til den succes, vi har lige nu. Vi har fire kæder som alle kører på og spiller godt. Der er god bredde i truppen, hvilket nok har været den største svaghed i de tidligere sæsoner, jeg har været i klubben. Så jeg vil faktisk vurdere holdet, som det stærkeste Esbjerg-hold, jeg har spillet på hidtil.

Jeres mål for den resterende del af grundspillet?  

Helt klart at være blandt topholdene. En top tre-placering vil ikke være helt skidt, men så længe vi kan, går vi selvfølgelig efter førstepladsen.

Gentoftes nye canadier, Francis Verreault-Paul, scorede to gange. Dit umiddelbare indtryk af ham?

– Umiddelbart en teknisk dygtig spiller med god speed og målnæse, siger Jannik Christensen til FACEOFF-online.dk.