Chris Straube: Vil vi være med i playoff eller ej?

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE-træner Chris Straube var irriteret efter kampen mod Esbjerg tirsdag aften, hvor han med egne ord for en sjælden gangs skyld hidsede sig op over de fejl, som hans mandskab begik. Det siger han til Der Nordschleswiger.

– Vi gjorde ikke det, vi havde sat os for. Vi lavede konstant de samme fejl, og jeg er skuffet over den samlede indsats, siger Chris Straube, der tog målmand Joni Myllykoski ud i slutfasen for at spare finnen for flere skud. 

– Vi lavede konstant de samme fejl, og jeg forventer en trodsreaktion fredag i Vojens. Jeg skal tale med holdet, og vi skal finde ud af, om vi vil være i playoff eller ej, lød det bestemt fra SønderjyskE-træneren hos Der Nordschleswiger. 

Sportschef og assistent Kim Lykkeskov var lidt mere mild i sit ordvalg.

– Vi spillede god udebanehockey i 25 minutter, hvor vi stod godt på banen og ikke lod modstanderen komme igennem. Men vi tabte kampen ud af vores hænder, og lavede pludselig ting, som vi ikke må og bør, siger han.

– Då målene gik forsøgte vi uden held at finde knappen, som kunne føre os tilbage på sporet. Vi var ikke i stand til at give fuld gas igen. Da vi skulle jage, valgte vi de nemme løsninger i stedet for at arbejde hårdt. Vi vender blikket mod fredag, og den eneste vej fremad er den hårde løsning, siger Kim Lykkeskov til Der Nordschleswiger.