Chris Straube stopper i SønderjyskE

Foto: iShoot.dk

Canadiske Chris Straube forlader SønderjyskE efter fem sæsoner på trænerbænken i klubben. Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

– Vi ønsker en ny start og frisk blod på trænerbænken. Det er alene baggrunden for, at vi derfor ikke har ønsket at forlænge kontrakten med Chris Straube. Han har gjort en jætteindsats i alle årene for os og særligt her i foråret, hvor der har været ekstra pres på trænerbænken har hans tilgang været flot, dedikeret og professionel, siger sportschef Kim Lykkeskov.

43-årige Straube kom til SønderjyskE i sommeren 2013 og indledte sin trænerkarriere, efter at han havde lagt skøjterne på hylden. Canadieren var assistent for Dan Ceman og har også i perioder været cheftræner for talenterne på Division I-holdet i Vojens IK-regi.

– Chris Straube har lagt mange ressourcer i både ungdomsarbejdet og jobbet som assistenttræner, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med hans videre trænerkarriere, siger Kim Lykkeskov.

I februar tog Chris Straube over som cheftræner, da Dan Ceman blev fyret, og klubben fik en god start under Straubes ledelse. SønderjyskE sluttede stærkt af i grundspillet og slog Gentofte Stars i play-in. I kvartfinaleserien mod Esbjerg Energy lykkedes det dog kun Chris Straubes tropper at hente en enkelt sejr.