CHL: Lærerig læretime for Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Esbjerg Energy fik ørene i maskinen i aftes i Finland mod et IFK Helsinki-mandskab, der var opsat på at få revanche. Finnerne var så rasende over nederlaget i Esbjerg fredag aften, at det gik ud over interiør i Granly Hockey Arena og skaffede en ekstraregning til klubben, skriver JydskeVestkysten.

Efter kampen var der reelle miner og ærlige udtalelser fra Esbjerg-træner Mark Pederson og rutinerede Sune Hjulmand. Ingen bortforklaringer.

– Det var vel en 7-0-kamp. Vi ville det, vi arbejdede for det, men vi må bare sige, at vi var oppe mod et rigtig godt hold. Det er rutineret hold, og vi mangler lige den scoring, der kunne have rystet dem lidt og givet os mere selvtillid, lød det fra Mark Pederson til JV.

Sune Hjulmands facit efter CHL-puljespillet, der gav to klare nederlag og to uafgjort i ordinær spilletid mod hold fra store europæiske ligaer.

– Det har været lærerigt og spændende at være med, og vi skal være stolte af vores tre point. Nu kan det ikke nytte noget, at vi tænker, at nu skal vi bare hjem og spille i den hjemlige liga mod de danske hold. Vi skal bare være lige så koncentrerede og spille så klogt i de kampe, som vi har gjort i Europa, siger han til JydskeVestkysten.