CHL: Julian Jakobsen stolt over Aalborg-indsats

Julian Jakobsen - Aalborg Pirates

Aalborg Pirates leverede i aftes en forrygende kamp mod ZSC Lions og førte 5-3 over et stjernespækket schweizisk mandskab. Stort cadeau til Pirates-mandskabet for en præstation, der viste dansk klubishockey fra sin bedste side.

Kaptajn Julian Jakobsen sagde til Nordjyske efter kampen, at Aalborg “spillede nærmest til perfektion”, men at Pirates-spillerne i den grad også ærgrede sig over, at den ikke holdt hjem.

– De mål, de får, er jo sådan lidt på må og få med lidt held. På et af dem kunne de måske også have fået en udvisning, men det skal vi ikke stå og snakke om nu. Vi gjorde det virkelig flot, og så er det bare ærgerligt, at det ikke helt lykkes.

– Vi ved ikke, hvornår vi får chancen for at slå sådan et hold her igen.  Vi spillede så flot en kamp, så vi kan allerede være meget stolte, siger anføreren., siger anfører Julian Jakobsen til avisen. 

Nu tager han sine tropper med til Wien på lørdag, hvor Capitals tager imod. Østrigerne tabte 1-4 til Frölunda Indians, og mon ikke aalborgenserne nu lurer på chancen for point om et par dage?

Vienna Capitals er et klassemandskab, men dog ikke helt på samme niveau som ZSC Lions, og kan Pirates lukke lidt bedre ned i defensiven, er der bestemt muligheder. 

Backen Nikolaj Carstensen scorede Aalborgs første CHL-mål i historien, og han kunne godt mærke, at Pirates var oppe mod et stærkt mandskab.

– Vi spiller en virkelig flot kamp, og det er bare ærgerligt, at det ender på den måde. De scorer nogle vildt heldige mål. Men vi må også erkende, at de er et virkelig godt hold. De spiller i et enormt højt tempo, så vi vidste, at vi hele tiden skulle have en stav på isen og være klar til at blokere, sagde han.