CHL: Esbjerg sluttede med nederlag i rolig kamp

Foto: Jan Korsgaard

Lige bortset fra en småsur Mark Pederson i pausen mellem anden og tredje periode, hvor han ikke var helt tilfreds med dommerkvartetten, var der ikke meget dramatik i aftenens CHL-kamp mellem Mannheimer Adler og Esbjerg Energy.

Hjemmeholdet vandt som ventet kampen – med 4-1 – og kan dermed gøre klar til næste runde i den europæiske turnering.

Esbjerg slutter Champions Hockey League uden point i seks kampe, og bliver dermed det første danske hold nogensinde, der ikke har har fået point i CHL-gruppespillet. Det skal dog siges, at Esbjergs program med to svære udekampe til at begynde med – i Trinec og Jönköping – slet ikke var nogen fordel i forhold til at skabe den overraskelse, som danske hold nu og da har leveret i gruppespillet.

I aften var Esbjerg bagud 0-2 efter første periode, men spillede en fornuftig anden periode, hvor det også lykkedes for Taylor Fleming at luske en reducering ind tæt under mål.

I tredje periode satte den tyske storklub dog tempoet op og scorede ved Chad Kolarik og Andy Johnson tidligt i perioden. Det sidste mål blev scoret i undertal små fem minutter inde i perioden og dermed var kampen afgjort.

Farvel og tak for denne sæson til Esbjerg Energy, der nu kan koncentrere sig om ligaen og spurten frem mod Final Four i Herning i begyndelsen af 2018.