CHL: Christensen og München i 1-1-remis, Røndbjerg i Växjös line up

Foto: Jan Korsgaard

Det er efterhånden sjældent, der kan leveres uafgjorte kampe i ishockey, men i Champions Hockey League spiller man med bedst af to-formatet i knockout-runden – nøjagtig som i Metal Cuppen.

Derfor kunne det lige nøjagtig lade sig gøre med en 1-1’er, da Red Bull München hjemme tog imod svenske Växjö Lakers i 1/16-finalen.

Mads Christensens klub har som klokkeklar ambition at komme langt i den europæiske turnering, men det kan godt blive vanskeligt at hente en sejr i Sverige i returkampen.

Danskeren kom ikke på scoringstavlen i aften. Det gjorde til gengæld Växjös Adam Brodecki, der gjorde det til 1-0 i første periode.

I midtperioden udlignede Jerome Flaake for tyskerne og så stoppede målscoringen for denne aften i Sydtyskland. Åben affære i returen venter.

I øvrigt var den tidligere Rungsted-spiller Jonas Røndbjerg rejst med Växjö til Tyskland, hvor han var med i den svenske opstilling. Om han fik spilletid vides endnu ikke, men i givet fald vil det være første omgang istid til Røndbjerg på Växjös bedste mandskab.