CHL: Andersen strålede i sin bedste kamp

Niklas Andersen strålede i Spokane Chiefs storsejr over Tri-City Americans. Andersen scorede til 6-1 og 7-1 i tredje periode, efter han midtvejs i første assisterede på åbningsmålet.

Kampen var en mindre milepæl for den esbjergensiske wing, idet det var første gang, at han lavede flere mål og point i en WHL-kamp. Andersen har nu ni point efter 15 kampe. Siden han fik hul på produktionen i sin syvende kamp har Andersen holdt et snit på et point pr kamp.

Ændringer skaffede dansk holdkammerat
Niklas Andersen er ikke længere den eneste dansker i Chiefs-trøjen. Spokane ændrede i truppen, der blandt andet tradede fik Chiefs under grænsen på tre spillere over 20 år, så målmand Lasse Petersen nu også er at finde på holdet.
Calgary Hitmen sendte for kort tid siden den danske keeper ned i MJHL for at spille for Swan Vally Stampeders, men opholdet blev kortvarigt, idet han nu er tilbage i WHL.

Trues stime stoppede
Alexander True har i den seneste tid været brandvarm for Seattle Thunderbirds, der er i gang med et større roadtrip. Thunderbirds fik dog en 5-2 sejr over Medicine Hat Tigers, men True måtte for en sjælden gangs skyld gå fra isen uden point.

Sejr til Aagaard, nederlag til Mieritz
Christian Mieritz var efter et par kampes fravær tilbage hos Hamilton Bulldogs, der ude tabte 6-2 til Owen Sound Attack. Miertz slap som en af de få på Bulldogs-holdet fra kampen uden et minus, men den danske back havde derimod plads i straffeboksen, da Owen Sound i powerplay scorede til 3-0 tidligt i anden periode.
Mikkel Aagaard og Niagara Icedogs tog hjemme sejren over Peterborough Petes. Den danske center kom dog ikke på tavlen i 5-1 sejren.