CHL: Andersen fortsætter pointstimen

Niklas Andersen fortsætter pointproduktionen i Spokane. Den danske wing leverede assisten på sejrsmålet i Spokane Chiefs 3-1 sejr over Edmontol Oil Kings.
Oil Kings kom foran i slutningen af første periode, og den stilling forblev frem til de sidste 20 minutter, hvor Chiefs kronede et stærkt comeback med tre scoringer. Niklas Andersen leverede efter 54 minutter assisten på det vindende mål, da han i powerplay lagde op til Kailer Yamamotos scoring.

True og co. tabte i Calgary
Der faldt også tre scoringer i tredje periode i Alexander True og Seattle Thunderbirds opgør mod Calgary Hitmen. En 3-1 føring efter to perioder var ikke nok til at sikre Alexander True og Seattle Thunderbirds sejren over Calgary Hitmen. Hitmen leverede et stærkt comeback i tredje periode, hvor de med tre scoringer sikrede sig sejren på 4-3.

Alexander True kom ikke på tavlen i opgøret, men måtte nøjes med -1 på kontoen, da han var på isen ved Jackson Houcks sejrsmål.

Aagaard og IceDogs vandt
Mikkel Aagaard var pointløs i Niagara IceDogs 3-1 sejr over Norty Bay Battalion. Den danske center fik dog en ufrivillig rolle i kampens første scoring. Aagaard sad nemlig i straffeboksen, endda for anden gang i kampen, da værterne fra North Bay scorede til 1-1 efter blot fem minutters spil.
Efter en målløs anden periode trak IceDogs fra i midten af tredje, mens Josh Ho-Sang gjorde det til 3-1 et minut før tid, da han sendte pucken i det tomme mål.