CHL: Aalborg kommer ud med skindet på næsen

Vojens Efterskole
Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

Der er langt fra Champions League i fodbold, der er en regulær guldgrube for de deltagende klubber, til Champions Hockey League, der for de lidt mindre klubber som de danske knapt giver overskud. 

Mærkeligt nok er interessen for at se europæiske tophold noget mindre end til de hjemlige kampe i Metal Ligaen, men sådan har det – med få undtagelser – altid været, når international ishockey kommer til Danmark. 

Spørg bare i Rungsted, hvor interessen for Continental Cup-semifinalen i fjor var så lille, at arrangementet endte i et underskud på godt 300.000 kroner. 

Aalborg Pirates har haft en god sportslig oplevelse i Champions Hockey League, men dog med færre tilskuere på lægterne end håbet. Klubben kommer dog ud med skindet på næsen, skriver Nordjyske, der har talt med direktør Thomas Bjuring om resultatet på bundlinjen.

– Det er ikke gjort helt op endnu, men det ser ud til, at vi holder skindet på næsen, og det kan vi også godt være stolte af. Vi har været gode til at holde vores omkostninger nede med nogle lange busrejser og ved at spille et par udekampe tæt på hinanden, siger Aalborg Pirates-direktør Thomas Bjuring til avisen. 

Det er første gang Aalborg Pirates har deltaget i turneringens fem sæsoner lange historie. Tidligere har SønderjyskE og Esbjerg været med hver to gange.