CHL: Aagaard eneste dansker på tavlen

Mikkel Aagaard var eneste dansker i CHL, der natten til søndag satte point på kontoen. Trods mange skud så havde Mikkel Aagaard og Niagara IceDogs dog svært ved at passere Justin Fazio i Sarina Sting-målet. IceDogs tabte opgøret 6-2, da Fazio stoppede 32 af de 34 forsøg. Aagaard, der var IceDogs mest skydende med fem skud, fik en assist på 5-2 reduceringen, da IceDogs scorede i powerplay fem minutter før tid.

True og co. vandt over I-5-rivalerne
Seattle Thunderbirds og Alexander True kunne natten til søndag juble foran 6.162 tilskuere efter at have vundet over Portland Winterhawks. Opgøret i den såkaldte I-5 rivalisering, opkaldt efter motorvejen der forbinder de to byer, faldt ud til hjemmeholdets fordel med en sikker 5-2 sejr.

Med danske briller så bød opgøret på hverken point, udvisninger eller plusser eller minusser, da Alexander True ikke blev noteret for nogle af delene i opgøret, der udbygger Thunderbirds sejrsstime til seks.

Danskerløs danskerklubber vandt
For WHL’s anden danskerklub, Spokane Chiefs, bød nattens kamp også på en 5-2 sejr, da gæsterne fra Moose Jaw Warriors blev slået. Det skete dog uden dansk deltagelse, da hverken Niklas Andersen eller Lasse Petersen var med i opgøret.

Situationen var den samme i OHL, hvor Hamilton Bulldogs vandt 4-2 over Ottaws 67’s, idet Christian Mieritz ikke var med i kampen.