Chistyakov og Bruggisser klar for Rødovre

Rødovre Mighty Bulls har indskrevet to nye og ganske markante spillere i truppen til den nye sæson. Phillip Bruggisser, der lige nøjagtig ikke slap med til VM i fjor, har skrevet under for den kommende sæson, og det samme gælder for den elegante angriber Andrei Chistyakov. Han vender tilbage til Rødovre efter spil i den næstbedste russiske række, VHL.

– Muligheden blev åben for at spille med Mighty Bulls. Under en træner (Jesper Duus), som er en slags legende og via morgentræningerne med Heiki Karvinen, er jeg sikker på at jeg vil gennemgå en positiv udvikling, siger Bruggisser til mightybulls.dk.

Samtidig er der  nogle rigtigt gode drenge på holdet, som jeg kender fra tidligere, tilføjer Bruggisser, der gerne ville have haft en kontrakt i en større liga end Metal Ligaen.

Men nu satser træner Duus altså på, at Phillip Bruggisser får en rolle som bærende spiller på Vestegnen.

Andrei Chistyakov om sin kontrakt med Rødovre:

– Jeg har haft en plan om at komme til Danmark på et senere tidspunkt, men nu var det nødvendigt for mig for at sikre min familie ved at skulle opholde mig i landet. Og så var hockey i Rødovre det naturlige valg for mig, siger han.

Chistyakov, naturligvis søn af legendariske Anatolij Chistyakov, har i de seneste to sæsoner spillet i Chelmet Chelyabinsk i VHL, hvor han i fjor lavede 17 point i 55 kampe inklusive slutspil.