Ceman: Utroligt frustrerende

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE-træner Dan Ceman var ærgerlig i går efter nederlaget mod Frederikshavn.

Træneren kunne se sine spillere levere en af de bedre kampe i sæsonen, men dumme fejl kostede pointene i tredje periode, hvor et effektivt frederikshavnerhold udnyttede chancerne maksimalt og endte med at vinde 4-3.

– Det var utrolig frustrerende, for jeg havde følelsen af, at vi i store træk havde kampen under kontrol, konstaterede Ceman til Der Nordschleswiger efter de 60 minutter i SE Arena.

– Vi mistede lidt koncentrationen i begyndelsen af tredje perioder og gik på en eller anden for afslappet ind på isen. Vi kom ganske enkelt ikke ind til tredje periode med den rigtige “ild” og gjorde Frederikshavn stærke via vores vores egne fejl, tilføjede SønderjyskE-træneren. 

– I vores stærke anden periode skulle vi have fået mere ud af vores mange muligheder og ført større. Set i det lys er det endnu mere frustrerende, at vi alligevel taber kampen, lød det fra Dan Ceman. 

– Man gentager ofte sig selv som træner, men vi bliver nødt til at indse, at vi skal spille god ishockey i samtlige 60 minutter. Vi skal kæmpe os til marginalerne gennem hårdt arbejde, lære at vinde og køre kampene hjem i tredje periode, sagde han til Der Nordschleswiger.