Ceman utilfreds med angribernes præstation

SønderjyskE har langt fra fået den sæsonstart, som klubben og dens mange inkarnerede fans havde håbet på. Odense Bulldogs slog fredag aften sønderjyderne med 2-0, og det får nu de lyseblås træner til at rette skytset mod en anden gruppe spillere end dem, der oftest har stået for skud hidtil i sæsonen.

– Der er siden sæsonstarten blevet rettet mange fingre mod backerne, men det var en god defensiv præstation, der blev leveret i Odense. Vi har mange målscorere, som vi knytter vores håb til, men som ingen mål laver i øjeblikket. Vi har vores chancer og skal finde en måde, at lave mål på, sagde Dan Ceman efter fredagens kamp til Der Nordschleswiger.

Dan Ceman var fint tilfreds med den måde, hans hold indledte kampen på. Trænerens kampplan blev fulgt, men det var Odenses Tony Romano, der åbnede målscoringen i slutningen af første periode, og det rystede de sønderjyske gæster.

– Vi formåede at spille præcis, som vi havde aftalt i første periode af kampen i Odense. Vi spillede klogt og hårdt, men modstanderen lavede målet. Når vi kommer bagud er vi i øjeblikket ikke stærke mentalt. Mange har forsøgt at gøre tingene på egen hånd og vil løse alle problemerne ved at gå solo i stedet for at tro på holdets koncept, siger Dan Ceman.

– Man bliver for længe på isen med manglende energi til følge. Så er vi fra slutningen af anden periode kommet under et hårdt pres. Det går ikke, fastslår SønderjyskE-træneren.

SønderjyskE ligger efter fem kampe næstsidst i Metal Ligaen. Kun en lidt bedre målscore holder Vojens-klubben væk fra sidstepladsen, hvor Herlev Eagles ligesom SønderjyskE har tre point.