Ceman: Hvidovre var en ubekvem modstander

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE måtte kæmpe til sidste minut for at hente de tre point i Hvidovre i aftes i Allan Villadsen Ishockey Arena. Først to sekunder før tid kunne favoritterne definitivt ånde lettet op, da Steffen Frank satte 3-1-scoringen i tomt bur, og træner Dan Ceman havde også lovord til overs til oprykkerne – og ikke mindst målmand Niklas Lundström, der stod en kanonkamp i hjemmeholdets bur.

– Vi måtte kæmpe til det sidste for sejren. Hvidovre er en ubekvem modstander og deres målmand var virkelig stærk. Men til syvende og sidst arbejdede vi hårdt nok til at vinde kampen. Vi tager de tre point med og forsøger at fortsætte med at forbedre os, siger Ceman til Nordschleswiger.dk.

Hvidovre førte 1-0 efter første periode på Adam Carnestads scoring, og så var det Greg Gibson, der forløste sønderjyderne med sine to scoringer. Gæsternes førstekæde med samme Gibson, Tyler Fiddler og Thomas Spelling var altså en afgørende faktor i kampen.

– Desto længere kampen skred frem, desto mere var den manglede scoring en mental ting. Det var i den grad en forløsning, da det første mål kom, siger Ceman.

SønderjyskE måtte vente 98 minutter, før Greg Gibson scorede sæsonens første mål. På fredag venter topholdet Gentofte i SE Arena.