Ceman: Endelig ramte vi målet igen

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE fik en forløsende sejr i Gentofte, og træner Dan Ceman kan nu med lidt mere ro i sindet gå ind til sæsonens første lokalopgør mod ærkerivalerne fra Esbjerg. SønderjyskE’s canadiske træner glædede sig efter kampen over, at de lyseblå formåede at viske Gentoftes chokstart – mål efter 13 sekunder – hurtigt af og komme videre, sagde han til Nordschleswiger.dk efter kampen.

– Jeg er meget tilfreds med holdets reaktion efter at vi kom så hurtigt bagud. Vi arbejdede simpelthen videre og lod os ikke presse af begivenhederne, vurderede han.

– Det var en udmærket præstation i alle spillets facetter, og jeg er glad for, at vi kunne overbevise i powerplay. Ikke alt skinner som guld hos os, men vi er på rette vej og kunne endelig igen ramme målet mod Gentofte, sagde en tilfreds Dan Ceman til Nordschleswiger.dk efter kampen.

 

Han kunne glæde sig over, at både Nathan Longpre og Harrison Reed – to af de udlændinge, der ikke helt har leveret de nødvendige point hidtil – kom på tavlen med SønderjyskE’s to sidste scoringer.

Daniel König Hansen scorede sit første sæsonmål for sønderjyderne, der igen havde Nikolaj Carstensen med inde på holdet og i øvrigt scorede tre gange i powerplay.