Ceman: – Alt for selvtilfredse

SønderjyskE har skuffet i de seneste kampe, og den trend blev ikke brudt i aftes i Aalborg, hvor det blev til et overraskende 2-4-nederlag til hjemmeholdet. Det efterlod en ærgerlig træner Dan Ceman, der bestemt ikke var tilfreds med sine spilleres indsats i det nordjyske.

– Vi kom tidligt bagud i kampen på grund af en fejl. Det sker, men vi brugte en hel periode på at komme os over det. Mentalt er vi ikke særlig stærke for øjeblikket. I sådanne faser er det vores erfarne spillere, der skal vende kampene, men lige nu sker det ikke, sagde Dan Ceman efter kampen til Nordschleswiger.dk.

– Vi kom alt for selvtilfredse ud fra 9-1-sejren (13. november) og derefter har vi tabt tråden. For første gang i sæsonen har vi problemer, og det har ikke formået at komme over. I de seneste to kampe (mod Rungsted og Gentofte) var arbejdsindsatsen, men i aften var det ikke tilfældet. Selvtilfredshed er stadig et stort tema, og det er uacceptabelt, sagde Dan Ceman efter kampen til Nordschleswiger.dk.

Han måtte se Tyler Gotto udgå med en hovedskade, og det efterlader sønderjyderne formentlig uden Gotto og Anders Overmark til de to kommende kampe mod Hernng og Frederikshavn.