Ceman ærgerlig over, at SønderjyskE ikke holdt fast

Foto: iShoot.dk

SønderjyskE-træner Dan Ceman kunne se sit mandskab spille den måske bedste kamp i sæsonen, da de lyseblå for første gang i sæsonen fik taget point fra topholdet Herning.

Bortset fra Magnus Leth Nielsen havde sønderjyderne alle folk klar, og det var stort set også første gang siden starten af sæsonen, at SønderjyskE var så tæt på stærkeste opstilling, som det var tilfældet. 

– Vi spillede en god kamp, i tredje periode sågar fremragende. Vi havde Herning i sækken og spillede dem ned i slutperioden. Vi vandt skuddene med 19-5, og derfor er det frustrerende, at vi indkasserer et nemt mål i kampens sidste fase, sagde træner Dan Ceman til Der Nordschleswiger efter kampen. 

Det var Lasse Lassens udligningsmål, der faldt kort efter at Thomas Spelling havde bragt SønderjyskE foran 2-1, der irriterede Ceman. 

– Vi har talt meget om, at vi reagerer dårligt efter at modstanderen har scoret, men også talt om, at vi skal holde farten efter vi selv har scoret. Nu blev det igen et springende punkt i kampen, sagde SønderjyskE-træneren til Der Nordschleswiger.