Capitals henter fyret NHL-profil

Foto: Bridget Samuels

Det skabte stort røre, da Los Angeles Kings sidste sommer fyrede den canadiske center Mike Richards for at have forbrudt sig mod klubbens interne regelsæt. Nu er 30-årige Richards tilbage i NHL.

Washington Capitals skrev onsdag kontrakt med Mike Richards for resten af denne sæson. Den canadiske center får en årsløn på en million dollars for at tørne ud for den amerikanske hovedstadsklub i resten af 2015/16-sæsonen. Det oplyser Washington Capitals på sin hjemmeside.

Capitals, som i øjeblikket topper NHL-tabellen, fortæller, at Mike Richards har været til møde med NHL-ledelsen. Her har han fået grønt lys til at genoptage sin NHL-karriere, som har været sat i bero siden han blev fyret af Los Angeles Kings for et halvt år siden.

Mike Richards har vundet to Stanley Cups med Kings, og han kan blive en vigtig forstærkning for Washington, som forsøger at få fingrene i ishockeysportens mest eftertragtede trofæ i denne sæson. Capitals har aldrig vundet Stanley Cup-trofæet, så i Richards får man en mand, der ved, hvad der kræves i slutspillet.

Mike Richards har lavet 482 point i 710 NHL-kampe for Los Angeles Kings og Philadelphia Flyers.