Canadiens trader Kassian for målmand

Den canadiske forward Zack Kassian er fortid i Montreal Canadiens, før han nåede at spille sin første kamp for traditionsklubben. Canadiens har mandag tradet Kassian til Edmonton Oilers i bytte for målmanden Ben Scrivens.

24-årige Zack Kassian har haft en turbulent tid i Montreal, siden klubben hentede ham hos Vancouver Canucks i sommer. I begyndelsen af oktober var den fysiske forward involveret i et biluheld, og Canadiens sendte ham efterfølgende i behandling for stofmisbrug. Det behandlingsforløb afsluttede Kassian midt i december.

Montreal meddelte forleden dag Zack Kassian, at han ikke skulle møde til træning hos holdets farmerklub i AHL, før han hørte nærmere. Det ‘nærmere’ har Kassian så hørt nu, hvor Canadiens har tradet ham til Edmonton Oilers.

I bytte for Kassian får Canadiens den 29-årige canadiske målmand Ben Scrivens, som har tilbragt denne sæson hos Oilers’ farmerklub i AHL. Scrivens har spillet 129 NHL-kampe i sin karriere, og i Montreal ser han også ud til at få istid i NHL. Her skal Scrivens nemlig forsøge at lukke hullet efter den skadede målmandsstjerne Carey Price.

Mike Condon og Dustin Tokarski har vogtet Montreal-målet, mens Price har siddet ude, men Canadiens har tabt 10 af sine seneste 11 kampe, og derfor forsøger klubben nu at ryste posen lidt. Det betyder formentlig spilletid til Ben Scrivens.

Canadiens har mandag sendt Dustin Tokarski ned til AHL-klubben St. John’s IceCaps. Zack Kassian kommer til at indlede sin Oilers-karriere hos Edmontons farmerklub Bakersfield Condors i AHL.