Cam Spiro forstærker Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Det kommer ikke som en overraskelse efter de seneste dages rygter, og nu er det en realitet, at Cam Spiro forstærker Frederikshavn for denne sæson.

Spiro kommer til Nordjylland efter en suveræn sæson i 1. division og en flot sæson i Metal Ligaen på Gentoftes sølvhold, hvor han dog ikke fik forlænget sin kontrakt. For et par uger siden missede han muligheden for at spille ECHL for Utah Grizzlies, da han blev skåret fra i training camp, og nu er han altså tilbage i Danmark.

Frederikshavn skriver følgende:

– Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har skrevet kontrakt med Cam Spiro for resten af denne sæson.

– Vi har fået muligheden for at signe den tidligere Gentofte spiller, og føler han passer perfekt ind på vores hold. En spiller der i sidste sæson scorede 28 mål for sølvvinderne, og var en stor faktor til at Gentofte pludselig kom på alles læber i dansk ishockey.

Cam Spiro mødes med den øvrige del af truppen i morgen, og vi glæder os til at byde ham velkommen til Frederikshavn. Han skal optræde med nummer 19 på trøjen.