Bulldogs siger farvel til Teemu Seppänen

©iShoot.dk

Den lille finske målmand Teemu Seppänen var i den forgangne sæson en af Metal Ligaens bedste på sin plads – på trods af, at han havde svære vilkår i en trængt Odense-defensiv.

Odense har ifølge en pressemeddelelse, der netop er kommet ud, besluttet ikke at forlænge kontrakten med finnen. En ny målmand vil snart blive præsenteret. 

Pressmeddelelsen lyder således: 

– Bulldogs Odense har besluttet ikke at forlænge aftalen med den finske målmand, Teemu Seppänen. Teemu stod i den forgangne sæson for masser af gode præstationer og var med sin personlighed og professionalitet en vigtig del af Bulldogs-holdet.

– Bulldogs takker Teemu Seppänen for indsatsen og ønsker ham og hans familie alt muligt held og lykke i fremtiden. Bulldogs vil en af de nærmeste dage offentliggøre navnet på vores nye målmand.

Teemu Seppänen har i de seneste fire sæsoner stået i dansk ishockey – og vekslede adresse fra Gentofte til Odense inden denne sæson. 

Hans højdepunkt i Metal Ligaen var det fremragende slutspil med Gentofte i 2017, hvor det lykkedes for ham at hive sølvmedaljer hjem efter seriesejre over Aalborg og Odense og nederlag i finalen mod Esbjerg.