Bulldogs og Andreasen indgår forlig

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs og Morten Andreasen har nu indgået forlig, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer, at Morten Andreasen fra dags dato er fritstillet, og han har dermed mulighed for at indgå kontrakt med en ny klub, skriver Bulldogs.

– Vi er glade for, at det er lykkes at finde en fælles løsning, således at begge parter kan komme videre, udtaler Henrik Benjaminsen, sportslig ansvarlig hos Odense Bulldogs.

Morten Andreasen ser frem til snart igen at kunne spille ishockey på eliteplan:

– Jeg er glad for at jeg nu igen kan få mulighed for at spille ishockey på eliteplan igen. Det har jeg virkelig savnet, og jeg glæder mig til at komme i gang igen. Jeg vil gerne takke alle de mennesker der har støttet mig i løbet af min tid i klubben. Særligt skal lyde en stor tak for opbakningen til mine medspillere samt fansene, udtaler Morten Andreasen.

Parterne har ikke yderligere kommentarer til sagen.