Bulldogs-facit: Ikke helt skidt trods kvartfinale-exit

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs har brugt en uges tid på at fordøje skuffelsen over nederlaget i kvartfinaleserien mod Herning. Men på trods af nedturen i kamp syv, vil formanden for fynboernes bestyrelse, Flemming Hartvig Pedersen, ikke betegne sæsonen som en stor, samlet skuffelse, siger han til Fyens Stiftstidende i et interview.

– Nej, godt nok indfriede vi ikke den konstante målsætning om at nå semifinalen, men til gengæld vandt vi pokalfinalen. Og ikke mindst skabte vi et hold, der efter nogle lidt kedelige sæsoner producerede underholdende og aggressiv hockey i nordamerikansk stil, hvor der blev spillet hårdt lige til grænsen, og vi har haft stærke profiler, lyder det fra Flemming Hartvig Pedersen.

Han glæder sig over, at fynboerne samtidig har fået stor eksponering i de to tv-serier, “Mænd af Stål” og “Hockey, håb og hårde hunde”, der er blevet sendt på henholdsvis TV2 Sport og TV2/FYN.

– (På den baggrund) er det naturligvis ærgerligt, at vi ikke kunne holde interessen i live her og nu i nogle ekstra uger, ja, endnu længere, men vi er oppe mod stærke klubber som Sønderjyske og Frederikshavn med større budgetter. Og klubber som Esbjerg og Herning placerede sig jo foran os i grundspillet, hvor vi fik femtepladsen, siger Bulldogs-formanden til Fyens Stiftstidende.

Han ærgrer sig over, at en potentiel semifinaleserie mod SønderjyskE kunne have givet fynboerne en halv million ekstra i kassen. Men glæder sig til gengæld over, at Bulldogs forventes at komme ud med et “fornuftigt regnskab”, hvilket formentlig betyder et mindre overskud i det sprog.

Hvordan den sportslige ledelse kommer til at se ud, får vi formentlig at se i den kommende måneds tid, hvor det afgøres om Brad Gratton fortsat skal stå i spidsen for det fynske hockeyflagskib.