Bødker scorede mod mestrene

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker kom på måltavlen for 13. gang i denne sæson, da Arizona Coyotes torsdag tog imod de forsvarende mestre fra Chicago Blackhawks, som tog fra Glendale med en overtidssejr på 5-4.

Det var både op og ned for Bødker og Coyotes i torsdagens kamp. I en kamp med skiftende føringer måtte prærieulvene nøjes med et enkelt point, da Jonathan Toews sikrede Chicago en 5-4-sejr med et halvt minut tilbage af overtiden.

Mikkel Bødker fik 18 minutter og fire sekunders istid i kampen, hvor han fik scoret til 2-2 i powerplay godt midtvejs i anden periode, men også måtte se sig noteret for -2 i plus/minus-statistikken.

Bødker viste i starten af anden periode, at der er en grund til, at han ikke spiller back. Den danske wing var sidste mand for Arizona, da Chicago fik en kontrachance i undertal, og her var der ikke meget forsvarsspiller over Bødker. Det udnyttede Jonathan Toews til at bringe Blackhawks foran med 2-1.

Den danske Coyotes-profil tog dog revanche senere i perioden, hvor han i powerplay viste sin store skarphed. Med et velplaceret håndledsskud fik Bødker udlignet til 2-2.

Se Bødkers scoring her

Der gik blot ni sekunder fra Bødker havde udlignet, til Coyotes satte pucken i nettet igen. Jordan Martinook bragte værterne på 3-2, men inden perioden var omme, havde evigt farlige Patrick Kane fået udlignet. Den tidligere Arizona-spiller Michal Rozsival sikrede Chicago en 4-3-føring i tredje periode, men rutinerede Shane Doan udlignede og sendte kampen i overtid.

Her sikrede gæsterne sig altså sejren, og Coyotes måtte derfor nøjes med et enkelt point i deres jagt på en slutspilsplads.