Bødkers Coyotes gået totalt i stå

Foto: Bridget Samuels

Efter en forrygende start på en sæson, der var solgt på forhånd til at blive en lang ørkenvandring for prærieulvene fra Arizona Coyotes, så begynder det at ligne , t gassen er gået lidt af ballonen.

De seneste tre kampe er nu tabt, og holdet har lukket hele fem mål ind i hver af de tre kampe. I nat var det bundholdet Buffalo Sabres, der vandt 5-2. Evander Kane blev dobbelt målscorer for hjemmeholdet og var manden bag sejren.

Coyotes fik ikke meget fra Mikkel Bødker, der med et skud på mål, ikke leverede det store i sin sine godt 20 minutters istid.

Ducks holdt nullet
Anaheim Ducks startede i nat John Gibson, der har leveret flot efter sit call-up fra AHL, og i nat viste han sit store talent da han holdt nullet i hjemmekampen mod “lokal-rivalerne” San Jose Sharks, da Ducks vandt 1-0.

En vigtig sejr for Ducks, som hænger efter i Western Conference, efter deres sløje sæsonstart. Med sejren er de nu kun to points fra playoff stregen.

Frederik Andersen sad igen på tribunen for Ducks.

Stars blev slukkede af Oilers
Dallas Stars har i denne sæson spillet over forventning og fører lige nu hele Western Conference, men i nat måtte de se sig slået af NHLs dårligste hold lige nu, Edmonton Oilers.

Godt nok fik Stars et point, men i overtiden afgjorde Jorden Eberle og sikrede Oilers det ekstra point, en flot skalp til det skuffende Oilers hold.

Det lykkedes hjemmeholdet, at holde udeholdets store kanoner fra fadet i kampen, og således lavede hverken Jamie Benn, Tyler Seguin eller Patrick Sharp nogle points.

Nattens resultater:
Buffalo Sabres – Arizona Coyotes 5-2
New Jersey Devils – Philadelphia Flyers 3-4 (ot)
Columbus Blue Jackets – Florida Panthers 1-2 (efs)
New York Islanders – St. Louis Blues 2-1 (efs)
Calgary Flames – Boston Bruins 5-4 (ot)
Edmonton Oilers – Dallas Stars 2-1 (ot)
Anaheim Ducks – San Jose Sharks 1-0

Her kan du se højdepunkter fra nattens mest målrige kamp i mellem Flames og Bruins, hvor Johnny Gaudreau lavede et hattrick: