Blue Fox vendte og vandt sikkert

Herning Blue Fox-Herlev Eagles 5-2 (2-2,1-0,2-0) Blue Fox Herning overvandt en regulær chokstart fra Herlev og formåede at vende og vinde aftenens opgør i Kvik Hockey Arena med sikre 5-2 over gæsterne fra Sjælland.

Inden kampen blev Thomas Vilstrup Andersen kåret som månedens spiller for hjemmeholdet og hyldet af de 1203 tilskuere, der til gengæld var stille et kvarters tid senere.

Her havde de to tidligere Odense-spillere Lukas Lundvald Nielsen og Mikkel Ankjær bragt gæsterne foran med 2-0. Et powerplaymål af Daniel Nielsen og en udligning af netop månedens spiller hos Herning, Thomas Andersen betød udligning inden første periodes afslutning.

Det blev en kamp, der blev præget af mange udvisninger – to minutters – til begge hold. Derfor var det heller ikke tilfældigt, at Mathias Mortensens mål til 3-2 blev scoret i powerplay.

Det samme var tilfældet med Jerred Smithsons første mål i tredje periode. Den stærkt NHL-meriterede spiller har lige netop manglet målscoring i indeværende sæson, men fandt den i aften og scorede også til 5-2.

Det betyder, at Herning stille og roligt melder sig ind top-fire kampen, mens Herlev stadig er 11 point efter Gentofte over stregen.