Blue Fox med overskud på 848.000 kroner

Herning Blue Fox præsenterede i går det, man må kalde et glimrende regnskab for den forgangne sæson.

Det skriver Herning Folkeblad/aoh.dk, der fortæller, at Blue Fox A/S kom ud med et overskud på 848.000 kroner. Det er en væsentlig stigning i forhold til året forinden, hvor overskuddet var på blot 2500 kroner og dermed at betragte som et rent nul.

– Vi har haft en vækst i vores omsætning på cirka 10 procent, og det fortjener Torben Skovsgaard (direktør, red.) og administrationen stor ros for. Vi er bevidste om, at der bliver ydet et godt og stort stykke arbejde, siger Claus F. Sørensen, formand for Blue Fox ifølge aoh.dk.

Herning-organisationen nåede op på en omsætning på 11 millioner kroner og Sørensen ytrede både glæde ved sidste sæson, der bød på finaleplads i Continental Cup og i Metal Ligaen og masser af tro på fremtiden – blandt andet fordi Lubos Pisar er blevet tilknyttet organisationen på en treårig aftale.

Bestyrelsen i Blue Fox består fortsat af formand Claus F. Sørensen, næstformand Poul Lundorff, Poul Sand, Betina Baden Mølholm, Flemming Andersen, Tommy Jespersen, Jens Fredensborg, Keld Pedersen og Kasper Degn.