Blue Fox henter svensk-canadisk forward

Der er gang i svingdøren i det midtjyske, for Herning Blue Fox meddelte i går, at Branislav Rehus var fyret (8 kampe, 0 point), og allerede i dag har Blue Fox præsenteret erstatningen.

Det bliver 34-årige Eric Johansson, canadier med svensk pas, som derfor formentlig hurtigt kan og skal debutere for Herning. Johansson er ifølge Bluefox.dk på kontrakt for resten af sæsonen.

Johansson har været vidt omkring i Europa, er tidligere draftet og kommer gennemgående til Danmark med et glimrende CV. Han var for to sæsoner meget stærk i italienske Ritten, og var det også i Riessersee i DEL2 i fjor, indtil han fik en stor del af sæsonen spoleret af følgerne af en hjernerystelse.

Johansson var ellers en nøglespiller for den tyske klub med 26 point i 23 kampe inden han blev skadet i en kamp mod Ravensburg, hvor han blev tacklet voldsomt op i banden med hovedet forrest. Men nu skulle han altså være klar igen.

– Det har været vigtigt for os, at finde en center der kan være med til at justere nogen af de ting på plads, som vi føler at have manglet på holdet. Det være sig både spillemæssigt, hvor Eric skal bibringe rutine, lederskab, benhårdt centerarbejde og selvfølgelig point, men også på det menneskelige plan, hvor der kommer en god mand for holdet og for holdkammeraterne, siger træner Todd Bjorkstrand.

– Eric skal være med til at løfte holdet yderligere, og jeg forventer en spiller der på trods af sine mange hockeyår er sulten, og kommer for at hjælpe holdet. Jeg har kun hørt positive ting omkring Eric, så jeg ser frem til at han støder til truppen”, fastslår Blue Fox-træneren.