Blue Fox har skadesproblemer inden slutspillet

Blue Fox Herning har problemer med skader frem mod slutspillet. Og selv om Mario Simioni for nogle dage siden pointerede, at de fleste bliver klar, så var det alarmerende, at midtjyderne manglede hele ni mand i tirsdags i Rungsted.

Jerred Smithson, Thomas Andersen, Martin Sagat, Tomas Sinisalo, Ulrik Klausen, angriberen Daniel Nielsen samt backerne Elias Granath, Bjørn Uldall og Mathias Mortensen er listen, som Herning Folkeblad listede op i gårsdagens avis.

Både Sebastian Ruders, Anders Pagh og Kristoffer Søgaard fik således uvante optrædender i de to første kæder.

– Det ligner sort uheld, når vi kigger på det. Det er to hjernerystelser efter nogle tacklinger, en knæskade til træning, en brækket finger i en kamp, en milt, der måske er beskadiget efter et sammenstød, en skulderskade fra Continental Cup i Frankrig. Det er umiddelbart svært at se, at det skulle have noget med forkert træning at gøre, siger direktør Torben Skovsgaard til Herning Folkeblad.

Den store poker er i gang op mod slutspillet, men Torben Skovsgaard fortæller dog, at Tomas Sinisalo muligvis skal lynopereres.

– Det lysner for flere, men der er også stadig nogle spørgsmålstegn. Eksempelvis Tomas Sinisalo der måske skal gennem en hurtig operation. Vi krydser fingre, siger Torben Skovsgaard til Herning Folkeblad.