Blue Fox har fået flere folk tilbage

Blue Fox Herning har flere spillere tilbage til aftenens kamp mod Rungsted, men det bliver formentlig stadig unge Mathias Andersen, der skal vogte buret for midtjyderne.

Han gjorde det så godt, at han henviser U20-VM-målmanden Mathias Seldrup til bænken, for Simon Nielsen og Lubos Pisar er stadig begge ude med skader. Det skriver Herning Folkeblad.

– Simon kunne måske godt spille i aften, hvis vi insisterede, men vi vil ikke løbe den risiko. Vi skal have mindst en af vores topmålmænd klar til Continental Cup, og Lubos bliver formentlig ikke klar. Han får stadig behandling, fortæller Mario Simioni, cheftræner for Herning Blue Fox, til avisen.

Kristoffer Lauridsen og Mathias Mølgaard er blevet klar igen, ligesom Markus Jensen er tilbage i det midtjyske angreb efter hjemkomsten fra Finland.

Til gengæld spiller Martin Sagat ikke efter en hjernerystelsessymptomer i kampen oppe i Aalborg.

– Han har ikke mærket noget i weekenden, og det er positivt, men vi tager ingen chancer. Hjernerystelser er en alvorlig sag, der kan påvirke en persons liv på lang sigt, så han spiller ikke, slår Mario Simioni fast.

Til gengæld ser det værre ud med Bjørn Uldall, der har været ude siden 27. november. Der er ikke umiddelbar udsigt til, at landsholdsbacken vender tilbage, og det kan få Herning til at aktivere det ottende transferkort, siger Mario Simioni også til avisen.

Kampstart 20:30 på Kvik Hockey Arena.